dinsdag, november 18, 2003

Nationale niet-slaap-nacht.

Kent u dat? Ontzettend je best doen om op tijd thuis te zijn zodat u op tijd naar bed kan? En er dan thuis achterkomen dat: de was nog moet worden opgehangen, het wasrek vol is dus eerst de droge was moet worden opgevouwen, de vaatwasser aan moet, de kleren opgehangen, de vuilnisbak geleegd en meer van dat al.

En dat u dan toch nog min of meer op tijd in bed ligt. Half elf en klaar om te slapen. En dat u dan plots wordt overvallen door een drang tot knuffelziekte richting uw vriend/vriendin? En dat het dan half een is? Maar beter laat dan nooit en u ligt weer klaar om te slapen. En dat u om half twee dan nog steeds wakker bent? En om half drie nog steeds. En, jawel, om half vier nog steeds wakker (GRRRRRRRRRR!!!) bent?

En als u rond een uur of vijf dan eindelijk slaapt dan loopt om zeven uur een wekkker af. En dan gaat om half acht je vriend/vriendin de dekens van je af trekken omdat je OP MOET STAAN!

Zo zal het ongeveer geweest zijn voor mijn vriendje. Al moet ik toegeven dat ik zelf nauwelijks meer heb geslapen. Dat belooft veel leuks voor de rest van de dag.